So I got my boots on, got the right amount of leather

Jaha. Här sitter jag. Alldeles för sent. Borde sova, ska upp om lite mindre än fem timmar. Mysigt, eller inte.
Kan inte sova, är svinpigg. Jag är helt exalterad inför hela köa-grejen på onsdag:D:D:D
Aja, måste dock gå o lägga mig nu. Imorgon blir det Apelviken med klassen. Ska bli riktigt kul!
Kisses!

It's me. I'm a freak.

ÅÅÅH, jag känner mig så jävla upprymd för första gången på riktigt jävla länge! OMG!

Imorgon blire Apelviken och så! Kul som fan! I övermorgon blir det Apelviken hela dagen med. Sen hem. Och så är det onsdag! Don't get me started på ämnet onsdag säger jag bara xD Eller jo, nu ska jag fan skriva av mig!

Först på onsdag är det skattjakt. Kul som fan enligt mig, kul grej liksom!! Fast det beror kanske på klassen också, i min så är alla hyfsat engagerade och så=D Sen så ska man göra den där presenning-grejen (klättra upp för en presenning dränkt i såpa i en slänt). Också skitkul!

Sen efter skolan händer det! Jag drar ner till Göteborg och köar för biljetter till ECLIPSE FAN EVENT! Annies syster Linn skulle tydligen också ner så vi ska nog köa tsm! Grymt kul, känns mycket säkrare och så när man är två! Sen går nog tiden lite snabbare också =)

Nej men det ska bli rikitgt jävla kul, behöver verkligen något annat att tänka på.

Gotta love it!

It messed me up, need a second to breathe

Såå nu var jag hemkommen från det stora Uddevalla. Vi åkte vid 16.00 och efter ett snabbt stopp för att köpa räkor så var vi där. Vid Riverside. Studentbal. Tråkig väntan i isblåsten. Sen kom dem.

Jack Gilberg. Henrik Westerdahl. Kim Lundh. Jonathan Greken Göthlin.


Copyright: Marielle Lundh



I'm a free bitch baby

Jag är så jävla glad just nu! Alltså ni anar inte:D Fortsättning följer... HAHA nejdå, just kidding.

Den 21 juni kommer Twilight-skådisarna Taylor Lautner (Jacob Black) och Kristen Stewart (Bella Swan) till Stockholm!! Det kommer vara ett fan event där de kommer närvara och det kommer visas klipp från Eclipse och så.

Jag tänker SÅÅ vara där. Pappa kommer bo i Stockholm då, så det är perfect! Det kommer släppas biljetter till eventet den 3 juni, kl 8, i Malmö, Gbg och Sthlm. Gissa vem som kommer stå längst fram i kön i Gbg? Japp jag. Så perfekt, för jag kommer ändå vara ledig från skolan den dagen, det är student.


Se dem på riktigt, jag tror jag DÖÖR! Bildkälla



Kommer bli så kul, jag och Annie i Sthlm liksom, so GREAT!


All love to you hun ♥

With every step you climb another mountain

Japp idag var det orientering. Trist vandring upp till stället vi orienterade på, själva orienteringen var rätt kul fkt, och vandringen tillbaka till skolan sög, det ösregnade och haglade (Y)

När jag kom hem så åt jag, sen sov. Nu har jag ätit lite pizza och nu sitter jag här och softar. Freking nice!

Yeah, I'm afraid. Whataya want from me?

Jag VILL verkligen skriva men jag har verkligen inget att skriva om. Vilket dilemma.

Jag ska alldeles strax ge mig ut på en kort promenad, det behövs ibland. Med iPoden såklart. Jag tror att den är min bästa vän. Jag vet inte riktigt vad man skulle göra utan musik. Den betyder så otroligt mycket för mig. Man gråter, man skrattar, man minns. Finns vissa låtar som gör så ont att lyssna på, jag kommer ihåg hur ledsen jag var då. Hur ledsen jag är nu. Man minns.

Nu lyssnar jag på Adam Lambert mest. "Whataya Want From Me" och "If I Had You" är så bra. Och de passar in så bra på mitt liv. Så jag hoppas någon känner och så jag känner. Texten betyder allt i låtar tycker jag. Är texten fin och betyder något är oftast låten bra också. Sen finns det låtar som skulle varit sjukt dåliga oavsett vad texten varit, som t.ex. "Underbart" med Kalle Moraeus. HATAR den låten alltså, fy. Folkmusik över huvud taget är hemskt tycker jag. Musik jag gillar är Lady Gaga, Kelly Clarkson och just Adam Lambert och sådär. Kanske tråkigt, sånt alla lyssnar på tycker kanske en del.

Men så länge jag kan relatera till texterna så spelar det ingen roll.


Otroligt fin låt som jag älskar.
Bildkälla

Just don't give up on me

Två veckor kvar till skolavslutning och bal. Helt sjukt. En vecka kvar tills jag blir 16 år. Woho. Typ. Inte så stort direkt^^

Annars då? Rätt bra dag idag. Helt vanlig. Inget särskilt hände. Det finns inget särskilt att skriva om helt enkelt.

Snart sommar. Woho! Typ.

Don't wanna be solo

Älska Adam Lambert. Underbara låttexter!

Beställde ett gäng böcker nu :D Adlibris har en kampanj med tre stycken pockets för 99:- och gissa vem som slog till om inte Marielle Lundh. Det blev "Tillsammans - Tredje boken" av Denise Rudberg, har de första två och de är rätt nice, lättsamma och trevliga. Det blev även "En förtjusande man" av Marian Keyes, har bara läst den på engelska tidigare, och så blev det "Jag skulle vara din hund (om jag bara finge vara i din närhet" av Anneli Jordahl. Lät lite skum, en kärlekshistoria som utspelade sig mestadels via brev på 1800-talet. Delvis baserad på en sann historia, den
verkade lite bra=)

Sen bäst av allt! Pappa lät mig beställa en till bok eftersom jag fyller år nästa vecka. Det blev "Vampire Chronicles" av Anne Rice. Den består av böckerna "Interview with the vampire", "The vampire Lestat", "The queen of the damned" och "The tale of the body thief". Bara läst den första på svenska så det ska bli skitkul att läsa :D:D

Det fanns ingen uppgift om sidantal, men den väger 979 gram. En pocketbok som väger 979 gram hahaha! Den är nog väldigt tjock =D "Soo Marielle style" ;)

Kisses!


Boken jag beställde :D
Bild: Adlibris

If I had you, life would be a party, you'd be extacy

Dålig dag. Eller egentligen inte kanske. Känns dock så nu i efterhand. Inget är bra, allt är fel. Egentligen. Nu, efter lite cola light, en alvedon och lite övervägande känns det lite bättre, men förbjudna tankar förföljer mig.

Min hjärna säger att det inte värt det. Mitt hjärta säger annorlunda. Att något som kunde varit så enkelt kan vara så svårt.




...

Undrar ni över punkterna i rubriken är det för att jag inte lyssnar på music at the moment och därför inte har någon rubrikinsperation.

SKOLAN ÄR ÖVER! Iaf för idag =D Härligt värre, skoldagen idag var sådär, jag passar inte in någonstans känns det som. Känns fejk och plastigt.

Vad jag gör nu? Okej, jag skaaa berätta (sluta tjata FFS). Jag dricker energidryck och äter chokladmousse. Min kropp har ställt in sig på godis idag. Mums!

Nu ska jag skriva litegrann, vill någon läsa det jag skrivit (kärlekshistoria med spänning ska det iaf bli) så skriv en kommentar med er mejl ifylld så kan jag skicka iväg ett litet mejl. Feedback är alltid kul liksom. Även negativ. Ja just det, det är bara 1000 ord än så länge så förvänta er ingen roman^^

Kisses!


Baby, baby, baby oooh!

Ja jag lyssnar på Justin Bieber at the moment. Fast jag kan bara hålla mig för skratt nätt och jämt. Låter så töntigt! Jag dör.
Nu sitter jag och äter polkagrisar, pappa fick en påse med sitt pensionsbesked som kom på posten förut. Jag kände att det var ngt tungt i brevet så jag öppnade, och voíla! Jag hade en påse polkagrisar! Sen att jag öppnar pappas post behöver vi inte prata högt om ;)
Annars gör jag inget spec, sitter och skriver/läser som vanligt. Läste ut HP och dödsrelikerna imorse så nu nördar jag HP-fanfics. Hittat en rolig med Harry och Draco. Me love!
Kisses!

I love you al-always

Hittade en liten undersökning om ens läsvanor som jag kan göra i denna tidiga morgonstund! =D

Som läsare är jag: Snabb. Böckerna tar alltid slut alldeles för fort för min smak. Det är ju en fördel när man pluggar och så, men böcker räcker aldrig någon längre stund för mig, vilket är trist. Sen är jag en sån person som kan läsa om en bok hur många gånger som helst. Som jag säkert sagt tidigare; Första gången man läser en bok skrapar man bara på ytan av den.

Som bloggare är jag: Tråkig. Publicerar i princip aldrig bilder och jag skriver i princip bara om min tråkiga vardag. 

Senast lästa bok: Harry Potter och dödsrelikerna av J.K Rowling

Senast påbörjade bok: Den trettonde historian av Diane Setterfield påbörjade jag i fredags. Har läst en liten bit bara, men den verkar bra.

Senast köpta bok/böcker: Ja, det var en mycket bra fråga. Jag tror det var Vid slaget tolv av Nora Roberts. Hade den innan det brann, och den var precis lika bra som jag mindes den.

Favoritdeckarförfattare: Jag ogillar verkligen deckare. Camilla Läcksbergs är väl de enda jag har läst ut så jag får väl ta henne.

Jag läser allt av:
J.K Rowling (ofc), Stephenie Meyer och sen vet jag inte riktigt. Har favoritböcker, inte favoritförfattare i princip. men jag kommer att läsa allt av Charlaine Harris, True Blood-böckerna rockar (iaf hittills).

Jag läser helst inte (genre/författare): Deckare. Ska ge dem ett försök till, I promise, men än har jag inte fastnat för någon över huvud taget riktigt.

Vid hyllan för fackböcker letar jag:
Fackböcker är inte min grej, jag antar att jag är för ung eller något. Jag lär mig tillräckligt i skolan ;) Men jag gillar böcker runt andra världskriget, det kanske räknas.

Förutom svenska läser jag gärna: Engelska, absolut.

Högst upp i min att-läsa-hög just nu ligger: Begravt i glömska av Nora Roberts. En gammal favorit som jag inte läst på evigheter. Lättsamt och romantiskt!

Högst upp på min bok-önskelista-just nu står: Internmedicin av Göran Bergholm. Grundstenen för medicinstudenter. Jag vill ha den och har velat haft den i över ett år nu. Jag vet att jag inte kommer fatta någonting nästan, men det struntar jag i. JAG VILL HA! fast den kostar massa så jag vet inte.

När jag går på antikvariat letar jag alltid:
Jag har aldrig varit på något antikvariat i hela mitt liv. Tror jag i alla fall. Måste definitivt göra det, men det är så mycket som ska göras. Sen är jag livrädd för att göra saker själv när det är för första gången. Någon som vill med? ;D

Vidrigt

Läser gamla inlägg skrivna av EllaMarie, ni vet hon som fick tvillingar vid 15 års ålder. Hennes blogg var rätt hypad ett tag, nu skriver hon ett inlägg då och då om sitt liv som mamma. I alla fall, under graviditeten med barnen fick hon kommentarer på sin blogg där folk faktiskt bad henne att begå självmord.
Hur i helvete är man egentligen funtad när man skriver så till någon? Folk tycks tro att på Internet, där kan man skriva vad som helst, där är inget på allvar. Jävla puckon. Bara för man sitter bakom en datorskärm så ger inte det en rätten att skriva vad fan som helst till folk.
Blir så arg!

Annars då? Gick en promenad vid halv 11, kom hem för typ fem minuter sen Älskar det mörka ljuset och tystnaden.
Nu ska jag läsa lite och sen sova. Godnatt!

The game is over

Najs dag! Fanny kom hit vid 1, och vi solade en massa. Jag är fkt inte helt genomskinlig längre (Y) Men inte lika brun som Fanny såklart men hon har ju faktiskt varit en vecka i Turkiet nyss!!
Sen när hos drog hem så åt jag grillat. Mums! Sen softade jag i några timmar, bläddrade igenom konsthistorian bland annat. Läste en del, håller på med "Dead until dark" av Charlaine Harris just nu (bland annat). Ni vet, True Blood-böckerna. Svinbra!!
Sen drog pappa till Helsingborg, han ska gå en brandkurs, det måste man tydligen göra med jämna mellanrum när man jobbar på en båt. Typ, eller något. Jag har ingen koll. Så nu är han borta ända tills på fredag och han tog bilen med sig. Så nu måste man tydligen TA CYKELN till ica. Det är ju FFS en hel kilometer. Jisses liksom.
Benen till VÄNSTER är mina. MINA! Vems ben som är till höger vet jag inte riktigt, ngn random blekis.
JAJA, de kriiiitvita, självlysande benen är mina och de bruna, fina benen är Fannys. Nöjda??

My loves

Där har ni ett par bilder på nästan hela min boksamling. På bilden finns 124 böcker, varav 65 pocket, sen har jag några i skåpet i skolan också. Dessutom är alla HP-böcker på väg hem till mig i detta nu (har delat dem med min bror tidigare, men han flyttade för något år sen så det var dags för egna) + några Dan Brown-böcker till. Det är mina mest älskade ägodelar detta.
Vart så sjukt ledsen när alla mina böcker förstördes i branden för ett år sen, men jag har lyckats skapa en rätt bra samling på ett år. Har i snitt köpt en bok var tredje dag ungefär. Inte illa. Men jag fyndade ju en massa på bokrean och sådär med.
Dessa Dan Brown-böcker är verkligen favoriter, så spännande och man lär sig verkligen hur mycket som helst av dem. LÄS!
Givetvis har även Twilight-böckerna en speciell plats i mitt hjärta. De är bäst på engelska.
Men de böckerna som betytt absolut mest för mig är Harry Potter-böckerna. J.K. har byggt upp en helt ny värld på ett fantastiskt sätt. Har både gråtit och skrattat med böckerna sen jag var 7 år. Alltid mina favoriter. Alltid.
Den bästa av dem. Om man bortser från sista kapitlet.
Böcker är, och kommer alltid vara en stor del av mitt liv.

I want your love and all your lovers revenge

Heeeeej. Typ.
Vaknade för några timmar sen och har inte gjort ett skit sen dess. Typisk lördag med andra ord. Idag lär inget alls hända. Bara softa och skriva lite på SO-uppsatsen. Mkt trevlig dag. Typ.
Nej, det finns inget att skriva om riktigt. Min hjärna är tom.
Puss!

She's a tramp, she's a vamp

FREEEEEEDAG! Väldigt gott fkt, men trist också. Ensamhet.

Skolan idag var kul, boring NO men jag kände att jag fattade mer. HKn var knäpp, känns jättekonstigt utan Marika. Maten var sådär, vi gjorde klyftpotatis med bearnaisesås, stekt kött och kladdkaka till efterrätt. Klyftpotatisen var skitäcklig rent ut sagt, bearnaisesåsen fick vi ta kall, förra gruppen hade gjort för mycket. Köttet och kladdkakan var iaf gott.

Sen en lååång och innehållslös rast. Sen SO, soo boring. Ska skriva en geografiuppsats men vet inte om vad.

Idrotten var kul! Körde killarna mot tjejerna, en ur gruppen skulle ha ögonbindel och så skulle resten av gruppen leda den "blinda" personen genom en bana. Det var en plint, en bänk och en matta utställda på rad. Det var skitkul. Fast jag fick slicka på en boll! Såå äckligt! Jävla Jacek och hans cp-idéer haha. Nej men han är fkt bra, en av de bästa lärarna, lätt!

Sen var eftermiddagen mkt händelselös. Har sovit i några timmar och så.

Imorgon blir det kanske Liseberg, får se om jag får tag i bror. Annars får jag väl åka ensam.

Kisses!

She looks good but her boyfriend says she's a mess

Kul skoldag, det blev en hel del skratt idag =)

Ja, finns väl inte så mycket att säga. Nu sitter jag och äter vaniljyoghurt med kanel och bara softar. Kanel är en jävligt god krydda! Dock inte på makaroner, skulle ta grillgrydda men det blev alldeles fel. Don't try at home säger jag bara.

Sitter och är lite sur fkt, började på en berättelse i skolan idag som hade potential men glömde den i skolan. Och jag är verkligt sugen på att fortsätta. Han inte så långt dock, bara en sida handskrivet så jag kan nog återskapa det. Jag älskar verkligen att skriva. Alla har alltid sagt att jag borde bli författare men jag har inte kommit på hur roligt det fkt är att skriva förren typ förra året. Jag är glad att jag hittat skrivandet iaf, det ger mig annat att tänka på när jag behöver det.

Aja, Justin och Melanies tragiska öde väntar på att bli skrivet, pusspåer!

'Cause when he's lookin' she falls apart

Hyfsad dag. Dansen i skolan var kul som vanligt =D Jag gillade verkligen den, superkul.

Sen när jag kom hem åkte jag och mina parents till U:a för att gå på lägenhetsvisning med bror. Jag skippade dock visningen och satte mig på McDs uteservering (lyxigt I know. Men det ÄR så mkt billigare än typ Espresso House). Cola Light + glass med kolasås satte mina smaklökar i brand. Träffade även Christine, mkt trevligt, det var alldeles för länge sen sist! Jag hann även med att få armen nästan avbruten på ClasOhlsons. Tack för det Kim. (Min handled gör fortfarande ont ;D)

Sen blev det Torp, men jag gick bara på Coop Forum med mamma och pappa, var inte på shoppinghumör (vilket var tur med tanke på att jag har 50:- på mitt konto).

Sen när jag kom hem så kom Fanny och vi kollade klart på POTC - At Worlds End. Mkt bra film. MYYYYYYYYYYYS på hög nivå! Marabou Polka fick det även bli, den är verkligen S K I T G O D ! ! !

Nu ska jag läsa lite eller ngt och sen sova. Kunde inte sova alls förra natten, har på känn att det blir en till natt av ältande. Vidrigt.

Kisses!


Promise I'll be kind



Jag älskar såna reklamer. Jag skrattar ihjäl mig.

Too much of anything can make you sick

Idag har jag varit oerhört uttråkad. Det vet jag eftersom jag körde Wikipedialeken. Det är en liten lek som jag (och säkert massa andra) har uppfunnit. Den går ut på att man går in på Wikipedia och först bestämmer sig för ngt/ngn vars artikel man ska komma till. Jag valde Paris Hilton. Sen så trycker på "Slumpartikel" och ifrån det som kommer upp (Svenska kyrkan kom upp för mig) ska man klicka vidare på länkar i artikeln som leder till just den/det man valde.

Pretty simple, fast det är mkt tidsödande. Tog mig en timme att nå Paris. Typisk sjuklek.

PLAY PLAY PLAY!


Bildkälla

I'm loosing grip, what's happening?

Mkt dålig natt inatt. Fyfan.

Nu har jag precis, ehm, druckit frukost, fick bli några koppar nyponsoppa. Min matlust har flugit iväg. Långt bort.

Nu sitter jag vid köksbordet och kollar längtansfullt ut igenom fönstret, vill ut på promenad i det vackra vädret. Men med tanke på att jag kände mig utmattad efter att ha gått och hämtat posten (det är max 10m sammanlagt) så är väl en promenad ingen vidare idé. Skulle väl kunna sola, men solskyddsfaktorn är slut. Fan. Nej men jag får väl sola olagligt dådå, här kan jag ju inte sitta föralltid.

Nu när jag tänker efter har jag ju fkt sololja med solskyddsfaktor. Tjoho!

Seeya!


Hihi, en sån har jag, fast med solfaktor 4 tror jag. Eller 8. Aja, intresseklubben antecknar, nu ska jag sola:D
Bildkälla

And deep inside, my tears I'll drown

Nu har jag kollat klar på Desperate Housewives säsong 6. Sista avsnittet sändes i USA igår.

Ni har verkligen ngt att se fram emot, det är allt jag har o säga om det!

Jaa, kollat på DH är typ allt jag gjort idag. Kul liv alltså,

HAHA, jätterolig bild!! De där två borde ha blivit ihop tillslut alltså, satans Rowling. Tur att det finns fanfics moahaha!

I'm gonna find a way to make it without you

Jamen godmorgon=D Mkt händelselös dag hittills, gick upp 09.40. Jag kunde verkligen inte sova inatt, vaknade hela tiden av att jag inte kunde andas med näsan, otroligt irriterande. Så hittills idag har jag druckit kaffe och läst. Sounds like a lot of fun, doesn't it? Nehe, trodde väl inte det.

Inget lär väl hända idag, läsa och se på film typ. Visst låter det hela väldigt glamouröst? Kanske kan bada också iofs. Fast i badet kommer jag ju läsa, så ingen vidare förändring iofs. Shit vad intressant läsning detta måste vara..

Nu i skolan har folket bild, inte bra att jag missar den. Måste bli klar (börja med;D) det där dumma projektet. BORING!

FAN! Nu kom jag på att jag missar SOn. Vi ska ju ha betygsnack idag så man kan veta i vilket SO-ämne man ska skriva uppsatsen i. Nu måste ju jag gå till skolan imorgon typ. Ska fokusera stort på att bli bättre tills imorgon. Stort FOKUS!

Nu blir det Ben&Jerrys Strawberry Cheesecake + HP=D

Pusshej=D

Jag har hållit på o skrivit det här inlägget i snart tre timmar, är man seg eller är man seg..

In my head I see you all over me

ÅÅÅÅH, jag är sjukare än någonsin. Har 37,5 i temp, vilket är feber på mig, har mkt låg temp när jag är healthy. Sen gör halsen ont, näsan gör ont, huvudet gör ont och magen gör också(!) ont. Har inte varit sådär riktigt sjuk på hela våren och nu har det kommit ikapp. Mår skit. *Vinkar hejdå till morgondagens skola*. Så typiskt att bli sjuk när det är så lite på terminen. Fan!

Idag har jag bara slappat i soffan, läst Harry Potter-bok och sett Harry Potter-filmer. Är i en äkta HP-period just nu känner jag. När sista HP-boken är utläst (för 421544789757 ggn) blir det till att surfa in på http://www.fanfiction.net och läsa HP-fics. Surfa in där och kika, finns inte bara Hp-fanfics utan även alla möjliga, både från böcker, tvserier och filmer. Mkt bra, man kan slå ihjäl en jävla massa tid där. Finns svenska fics, men utbudet är störst på engelska såklart.

Är ni ute efter just Harry Potter-fanfics kolla in författaren DaaroMoltor. Roligare fics får man leta efter, det är Rowlingklass på det hela, enligt mig=)

Nu ska jag göra något mycket vettigt. Vet dock inte vad än, några förslag? ;)


All I ever wanted was you

Jaha, idag skulle jag eg vart till Gbg och Liseberg, köpte nämligen ett Guldpass igår. GISSA vem som vaknade med svinont i halsen kl 07.47 imorse? Jo, det var jag. Tog några Alvedon och gick o la mig igen, vaknade vid 14.30 och kände mig lite bättre iaf.

Jag hoppas verkligen att det inte är ngt bestående, jag vill inte missa skola. Nu är det bara några få dagar kvar och de vill jag verkligen inte missa. Inte för ngt i världen typ. Aja, skola på måndag blir det, det har jag siktat in mig på.

Nu gör jag inget spec, tog precis en paus i Harry Potter-läsandet för att skriva detta blogginlägget. Äter vaniljyogurt med müsli och kanel. Lyssnar på Kelly.

So I'm already gone

 


Make a change - HP OCH FENIXORDEN SPOILER

Heejsan..

Japp, här sitter jag en relativt tidig fredagsmorgon. Mamma och pappa är på en begravning, mammas kusin dog för ett par veckor sen, väldigt tråkigt. Jag tyckte om henne, och jag vet att hon betydde mycket för mamma. Hon var relativt frisk men fick en hjärnblödning när hon cyklade till affären. Hon var bara styrax över 60 år :/

Iaf, nu sitter jag här och har precis gråtit ögonen ur mig till HP och Fenixorden. Samtalet som Harry och Dumbledore har på Dumbledores kontor efter det att Sirius dött på ministeriet får mig att gråta varje gång. När jag läste boken för ett tag sen så satt jag på McD när jag läste slutet. Jag kunde nästan låta bli att gråta men det kom en del tårar. Haha, mamman i en familj som satt bredvid mig frågade om jag var okej. Jag snyftade fram att jag bara läste en sorglig del av boken. Grymt pinsamt, hon och alla andra måste ha trott att jag var dum i huvudet. Ska aldrig läsa den på allmän plats igen, det är en sak som är säker.

Annars då? Jo, det ska komma ngn och kolla på vår micro som det är fel på. Hatar näer det är folk hos en när man är ensam hemma. Har varit en hel del folk här, typ snickare och så iom att det blev en hel del fel när de återuppbyggde huset och var tvungna att ändra en massa. Allt som oftast var det ngn random gubbe hemma när jag kom hem från skolan. Det är fruktansvärt, hatar det verkligen. Aja, jag är glad att microgubben inte kommit än, måste skölja ögonen med kallt vatten först, är helt röd efter min lilla gråtsession.

Hoppas ni får en kul fredag, det lär inte jag få. Sitta och läsa/datorn som vanligt. Nej fyfan för mitt liv ibland.

Puss
//Marielle



HAHA, roligaste bilden på länge! Vafan liksom!
Bildkälla

Videoblogg ehem..



Jahopp, en videoblogg alltså.

Jag vet att jag suger på att kolla in i camen, att jag grejar jättemycket med håret (som alltid när jag känner mig obekväm), att jag pratar konstigt, att det jag pratar om är ganska ointressant och att jag hoppar från ämne till ämne utan något samband typ, och att jag pratade om att avsluta klippet typ en minut innan jag fkt gjorde det. Med mera.

Jag kan inte ens kolla på den sj eftersom ljudet på min dator havererade förut. Hoppas att ngt hörs över huvud taget...

Försök att njuta ändå. Om det går ;)


Edit: Spelade in det här klippet i eftermiddags runt 17-18 kanske, tog flera timmar att lägga in det på Youtube och sådär, skitstörande. Och nu har jag lyssnat på det och det går att höra, men min mic suger uppenbarligen, så får köpa en separat.

Kommer nog en ny videoblogg inom kort, jag gillade formatet. Kul att prata lite liksom. Och inte bara skriva. Jag tycker även att man får en helt annan bild av den som bloggar genom just videobloggar, vilket är väldigt roligt. Man har liksom föreställt sig en röst osv (om man nu inte känner personen på riktigt då) och det är kul att märka hur ens föreställningar ofta inte stämmer. Hoppas ni också tyckte att det var kul med en videoblogg :D

Beautiful disaster

Den här dagen var bra. De första lektionerna var softa, käkade lunch på Café Älva med några vänner. SOn var kul, vi hade praktiska övningar ute. Idrotten var sjukt jobbig men fick se lite av m-dal.

Åkte till Torp, köpte en av mina favoritböcker. Sen förstördes allt.

Varför förstår ingen vad det är jag går igenom just nu?


Can't deny it, can't pretend. I just thought you were the one

Sitter ensam hemma och det är då depptankarna kommer. Eller ja, främst kommer de på natten men även nu. Och jag hatar det. Visst, jag har mina problem, folk är i allmänhet inte spec schyssta mot mig. Men jag har så mycket mer att vara glad över än att vara ledsen över.

Men det hjälper inte att tänka så. Jag tänker på det som inte är bra. Jag oroar mig för allt som kan hända. Eller det som kanske aldrig händer.

Vad fan ska jag göra? Jag måste ju klara av att vara ensam. Jag kan ju inte skaffa ngn som sover över hos mig varenda natt.

Jag måste klara av att vara ensam.

A question

Hur fan tar jag bort den där "Designad av blablabla" längst ner i menygrejen?

Det är ju FFS jag som designat den här underbart vackra bloggen!!!!

//Marielle (som varken borde äta godis eller vara uppe till kl 4 på morgonen).

I don't want to be without you babe

Nu sitter jag ensam i min brors lägenhet i U:a och lyssnar på Beyoncé. Dricker omväxlande cola light och kolsyrat vatten med kiwismak. Äter godis från hemmakväll. Läser Harry Potter och Fenixorden. Mår ganska bra.


RSS 2.0