Bye

Nu drar jag och bloggar tillsammans med Bellz på MyTwilight. Som namnet antyder så är det en Twilightblogg och det kommer bli grymt :D

MyTwilight<----- KLICKA =D

-

Jag får inte falla ner igen.

High heels and a dress

Nu ska jag alldeles strax sätta mig i den fina vita bilen och åka till balen. Känns som om det var igår min bror var på sin bal och det var ändå fem år sen. Tiden går så fort...

Nej nu ska jag ha en fabolous time och jag hoppas att alla andra nior också kommer ha det. På vår allra sista kväll tillsammans. Nu ska vi dansa och ha kul!

Puss!

Waste of time

Hallå :D

Nu har jag varit vaken i några timmar och jag har inte gjort något alls om jag ska vara ärlig, läst och ätit lite frukost. Det är så det ska vara på södagar (Y). Nej men söndagar är alltid rätt tråkiga men man får göra det bästa av dem, dvs läsa tills ögonen blir bokformade! Det är så jobbigt btw, jag har redan typ 5 böcker jag håller på att läsa och jag vill sätta igång med en ny. Dagens ilandsproblem. Men ändå ett problem.

För jag vill börja läsa "Interview with the Vampire" men jag håller ju på med "P.S I Love You", "Charity", "Dead Until Dark", "Den jag ville ha" och "Mördande hetta" såhär på rak arm. Och jag kan ju inte bara börja på nya böcker hela tiden för då blir de gamla inte utlästa. Det har hänt att jag läst första halvan av en bok typ tre gånger innan jag läst ut den bara för att jag inte haft tålamodet att läsa ut den innan jag börjat på ngn ny.

Men det är så typiskt mig, jag läser först och tänker sen haha!

Det här blev visst ett långt inlägg om mina läsvanor, inte meningen.

Sen dess att jag böjade skriva inlägget vid 14.00 har jag hunnit med en tripp till Torp. Köpte avslutningsklänning och ett armband till balen. Najs värre.

I'm slowly getting closure

Hämtade ett paket från Adlibris för ett par timmar sen, tänkte visa vad jag köpte :D


Det var tre pockets för 99:- så jag valde dessa! Läste den av Denise Rudberg nu direkt och den var helt okej, samma stil som de första i serien. Den av Marian har jag bara läst på engelska så det ska bli spännande att läsa den på svenska. Den i mitten är en kärlekshistoria som lät sådär, men jag fastnade för den på något sätt.


Den absoluta höjdpunkten i paketet! De fyra första böckerna i Anne Rice's The Vampire Chronicles (står att det är den kompletta men det är det ej, finns sex stycken böcker till i den).

Har bara läst den första på svenska så detta ska bli skitkul att läsa! Gotta love it!


De fyra böckerna som låg i boxen, det var inte en bok som jag trodde först haha! Men det stod inget om fyra stycken böcker på Adlibrissidan ^^

I should've started running a long, long time ago

Hallå igen :D:D Nu har jag inte bloggat på ett tag men jag har inte riktigt haft tid, har gjort massa kul!

Köade ju hela natten utanför Bergakungen i Gbg för biljetter till Twilight Fan Event tillsammans med Linn och visst fick jag tag i biljetter! Så den 20 drar jag och Annie upp till Sthlm, SJUKT NICE!

Sen så har jag varit helt sjukt trött, när jag kom hem i torsdags så gick jag och la mig direkt. Sen efter några timmar så skulle jag på studentmiddag typ till min granne, men när mamma väckte mig och sa att vi skulle till Jack nu så frågade jag tydligen vem Jack var (HAHAHA; precis som om man skulle glömma vem ens granne sen typ 6-7 år var hahaha) så då förstod mamma att det nog var bäst att låta mig sova. Ett väldigt smart drag tycker jag.

Sen på fredagen började dagen dåligt. Vi fick reda på att niorna som inte hade muck skulle städa tangentbprden i datasalarna tills kl 11. Det tog fem minuter. Så det var typ 2½ timme trååk. Fast sen kom ÄLSKADE Annie med ett smart förslag. Eg skulle man ner till älven och bada på eftermiddagen men Annie föreslog att vi skulle dra till Gbg istället. Jag som inte hade hämtat ut mitt guldpass på Liseberg än tyckte det var en skitbra idé och även Johanna hängde på.

Sagt och gjort, pappa körde oss in till Uddevalla där Annie fick sitt fritidskort och sen satte vi oss på tåget mot GBG! Väl där så tog vi spårvagn nummer fem mot Liseberg och resan dit var snabb och smidig. När vi var framme fixade vi mitt guldpass och sen gick vi in. Det var härligt att vara tillbaka!

Jag åkte lite grejer, typ Höjdskräcken och Uppswinget och sen satte vi oss på Burger Kings uteservering med varsin kall dricka (UNDERBART var det) och sen kom Johannas pojkvän och hans kompis och sen efter utterligare en stund kom en annan av deras kompisar.

Who are you?

Hemma efter tältning i Apelviken, fan vad nice det var! Kul kväll, kul natt och kul dag. Såhär kul har jag nog aldrig haft med klassen, eller ens någonsin. Fyyfan säger jag bara :D:D:D:D
Annars har det inte hänt mycket, imorgon drar jag till Göteborg och köar inför biljetter till Eclipse Fan Event med förhoppningsvis Linn. Ska bli riktigt roligt! RIKTIGT FREAKING ROLIGT!
Vi hörs friends!
Kisses!

RSS 2.0