She's the center of his whole world

Hellu, just nu sitter jag hos min bror i U:a. Blev att jag hängde på honom hit efter det att han hälsat på hemma. Mycket trevligt, jag trivs så bra här=)

Idag är det en vecka kvar tills skolan börjar för mig och för de flesta andra. Dock började min kompis Emma skolan idag, gissa om jag har retats haha!

Men jag ser fram emot skolan faktiskt. Ska bli jätteroligt att få lite rutiner igen. Och lära sig nytt. Ny fakta! Det som väl ska bli mindre kul är att tempot å IB tydligen är superhögt med massor med prov och sådant men det kommer att bli värt det när jag gått de tre åren. Då kommer jag ha en väldigt bra utbildning och en större chans att komma in på ett riktigt bra universitet någonstans i världen =)

Neej, nu ska jag ut på stan och ändra frisörtid + få in de nya glasen i mina glasögon.

Seeya!
//Marielle=)

Dagar

Dagarna flyter förbi utan att något egentligen händer. Jag har kollat på typ 10 avsnitt Greys det senaste och bara suttit vid datorn. Det har behövts. Några dagar helt utan bekymmer. Utan något viktigt att tänka på.

Det mest ansträngande jag gjort de senaste tre dagarna har varit att steka pannkakor. Och gå till Willys och pantat burkar typ. Och jag älskar det. Man behöver en kravlös tillvaro ibland. En liten semester=D Mycket trevligt.

Fick förresten bokat biljetter till premiären av Vampires Suck idag. Den 18 i Gbg blir det. I do look forward to that! Trailern är så rolig att jag dör typ så jag har höga förväntningar!



//Marielle=)

Bloggträff

Just kommit hem från Spiderchick och Avenymammas bloggträff. Det blev en underbar eftermiddag och vi hade jätteroligt tycker jag. Kul att träffa lite folk så=D För övrigt så var Spider och Avenymamma precis lika underbara IRL som på bloggen=D


Marielle och Spiderchick =D


Marielle och Avenymamma =D

Gruppbild på de flesta som kom =D Inte alla dock=)


Bilderna på mig och Spider och mig och Avenymamma har jag tagit själv, eller ja, det är med min kamera. Men gruppbilden lånade jag från Avenymamma, jag hoppas det var okej=)

Sammanfattningsvis så var det grymt kul, och jag tänker verkligen komma på nästa träff=D

//Marielle=)

RSS 2.0