Okej

Ny egen design då. Headern är katastrofal men ändå snyggare än de jag tidigare gjort.

Nu ska jag läsa "Det". "Det" skrämmer skiten ur mig!

//Marielle

Heej

Igår blev det Torp, köpte bland annat världens tjockaste bok (nästan). den är på 1340 sidor så jag har o göra hela påsklovet =) Mycket najs. Köpte även en superfin ring, den sitter på mitt högra ringfinger om ngn vill checka in den ;) Blev även köpt lite ritmaterial, ett ritblock och en hudfärgad tuschpenna. Funderar på att köpa fler pennor av just det märket, men de är dyra (43 spänn per penna) och jag är ju ingen konstnär direkt så jag får nog nöja mig med vanliga tusch, iaf nu i början.

Annars har det inte hänt ngt speciellt. Fick ett skittrist besked förut så jag grät en del men det är ingen fara, det rör egentligen inte mig.

Nu blir det läsning av "Det", boken jag köpte igår. Har läst 100 sidor och den är skitläskig. Det är en skräckbok skriven av mästaren i geren, Stephen King, och den är som sagt skitläskig. Handlar om en ond clown, låter supertönigt, men jag är livrädd för clowner,usch usch.

Kisses!
//Marielle




Ändrat design

Ny blogg kräver ny fräsch design, right?

Detta är ngn random gratis, jag tänker göra en egen (betydligt snyggare HAHA not) någon gång i den närmsta framtiden tänkte jag=) Hahaha wish me luck with that säger jag bara!

Annars har dagen vart lugn. Var så himla najs på svenskan, vi har börjat läsa Jan Guillous bok "Ondskan", den är rätt bra fkt=) Soft att bara sitta o läsa. Sen hände inget mer speciellt så...

Sen har jag bakat kakor och så kom Emma hit en stund. Vi skrattade en massa som vanligt.

Nej, nu kallar den magiska jacuzzin på mig, nu blire bad o en bok. Kisses!
//Marielle


Goooodmorgon!

Japp, nu är klockan 06.51 och jag sitter här framför datorn med ett glas cola light. Mamma började tidigt idag så jag har hela morgonen för mig själv och då brukar jag göra lite otillåtna saker ;)

Idag är det måndag, vilket innebär en rätt soft skoldag. Först svenska, hoppas vi får tillbaka grammatikprovet där. Sen har vi engelska, då ska vi nog se klart på en dokumentär om vapen och skolskjutningar. Sen är det matte och då vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Sen lunch, då äter vi. Sen bild, där softar man. Och till sist SO, sista lektionen innan morgondagens religionsprov.

Guuuud vilken intressant läsning det blev kände jag. Jaja, där har ni iaf 9C:s måndag folket!
//Marielle

Hejsaan

Marielle Lundh heter jag då och jag går i nian på K-mark i Munkedalis. Nu har jag en ny blogg (igen).
Här tänker jag skriva sånt man brukar skriva i bloggar, såsom mitt dagliga liv o.s.v. Kanske inget som så många finner intressant men det blir säkert kul för mig att se tillbaka på senare i livet ;D
Ha det bra!
//Marielle

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0