Why do we say things we can't take back and why do we miss what we never had?

Älskar rubriken, textraden sjungs av den underbara Ryan Tedder i låten "Lost and found" en låt OneRepublic sjunger tillsammans med Leona Lewis. Helt underbar låt, lyssna på den.

Jag sitter här framför datorn och kan inte sova. Jag har alltså inte försökt somna här framför datorn utan jag gick upp ifrån sängen när jag inte kunde sova. Jag som inte ens sov så länge imorse. Eller ja, sov till typ 12 men jag blev väckt 4858603 gånger tidigt på morgonen för att mamma gick upp då och sa när jag skulle till doktorn osv. Så jag borde vara trött vilket jag också är men jag är inte sömnig.

Tråkigt för mig. Eller kanske inte, jag får ju mer aktiv tid. Man sover ju bort för mycket tid ändå, så det gäller att njuta då man är sömnlös. Typ. Eller något.

Nej det är dödsdömt att blogga på nätterna. Jag är ju helt dum i huvudet just nu. Det jag skriver är inte vettigt för fem öre och väldigt korkat säkert. Borde inte publicera ens.

Men det gör jag så att jag kan skratta åt mig själv imorgon. (Idag, det är ju över midnatt. Fast jag tycker ändå att det är "imorgon", för mig är det inte nästa dag förrän jag sovit. Det är lite krångligt när jag dygnar men det funkar. Nu babblar jag fast i skrift. Typiskt.)

Godnatt!

I was trying

Hejhopp! Idag har jag gjort ungefär ingenting. Var hos doktorn en sväng och kollade halsen, men det var ett virus som de inte kunde göra något åt så där fick jag ingen hjälp.

Har ångest för det där, jag missar så otroligt mycket skola nu vilket SUGER med tanke på att jag nyss bytt ptogram och därmed inte har något material alls. Eller jo, jag har en naturkunskapsbok men den hjälper mig ju inte så mycket.

Annars händer inte mycket. Jag går mest hemma och gör absolut ingenting. Det är lugnet före stormen kan jag tänka mig, kommer nog få en hel del att ta igen om man säger så. Sen ska jag ha ledigt också, ska till Sydkorea för att hälsa på pappa och då behövs två dagar utöver höstlovet. Inte så mycket, men med tanke på att jag ligger över en månad bakom redan nu så vet jag inte riktigt hur det här ska gå.

PLUGGPLUGGPLUGGPLUGG typ dygnet runt eller något. Kommer nog ha en hel del matte kan jag tänka med, iom att jag gick IB innan så följde ju vi inte den svenska kursplanen alls typ, inte läst samma för fem öre i något ämne eg.

Såg det första avsnittet på sjunde säsongen av Desperate Housewives häromdagen. Kände inte igen Carlos alls, han har nämligen rakat av sig skägget. Jag var helt övertygad om att de bytt skådespelare fram tills dess att jag googlat i typ 10 min. Helt galet vad ett skägg kan göra mycket. Jag saknar det...


Bjuder på en gammal bild på mig, vad kan den vara? Ett år gammal kanske? Typ något sånt. Idag är jag brunett dock, jag gillar förändringar och blir aldrig riktigt nöjd ;D

All I went through

Sådär, nu var det söndag igen då. Har inte varit i skolan sen i måndags, gick och fick feber och skit direkt såklart. Mycket bra (Y)

Är inte tillbaka på toppen, har ont i halsen och hostar lite då och då men jag mår tillräckligt bra för skolan iaf :D Vilket är tur, jag har tappat en vecka nu och jag låg redan efter, eftersom jag bytte program.

Nu var visst klockan nästan måndag, dags att sova då med andra ord. Så trist.

Kram!
//Marielle=)

This could be the first day of my life

Första dagen på ÖP avklarad, jag gillade det! Dock är jag arg på mig själv, jag drar mig undan. Står jag inför ett val där jag antingen kan gå fram och prata med några människor eller stå för mig själv så väljer jag alternativ två. Jag är livrädd. Varför? Det kan man ju fråga sig :P

Men jag ska byta. Jag håller på att byta. Jag behöver tryggheten jag har där, tryggheten som inte finns i Göteborg. Jag slänger en grymt br utbildning åt helvete men okej, det får gå. För jag måste orka. Vad är det för mening med att gå en skitbra utbildning om jag inte ens klarar av att engagera mig? Om jag måste ägna all min energi för att gå upprätt och andas i princip.

Nej, ÖP blir nog rätt för mig. Jag hoppas på det. Jag ska anstränga mig för att det ska bli rätt. Anstränga mig så att de tre kommande åren blir skitgrymma! För det ligger på mig. Utan rätt inställning funkar det liksom inte.

Kram!
//Marielle=)

Poison, inject me

Hejsan, nu var det längesen! Om man nu inte räknar med den där bilden jag la upp för ett par dagar sen (inlägget borttaget), det var för att jag ville ha in bilden i min iPhone=)

Iaf, nu händer det mycket med mitt liv. På måndag (imorgon tekniskt sett) så ska jag "hälsa på" hos Öppna Programmet på Margretegärde Gymnasium. Se om det är något för mig helt enkelt.

För IB funkar inte. Eller jo, själva IB funkar men inte själva skolan. Jag känner mig trött 24/7 och jag är alltid ledsen. Glädjen är försvunnen. Borta. Och jag behöver hitta den igen för att orka.

Ensamheten följde mig. Följer mig.

Det var inte rätt helt enkelt.

Nu hoppas jag på att jag hittar glädjen igen. Så att jag orkar ta mig igenom allt=)

RSS 2.0