I want you so bad, it's my only wish

Inte hänt så mycket sen sist. Mest tråk.
Idag var det skitkul i skolan :D Första lektionen hade vi dans. Först bugg, trodde jag skulle dö av yrsel alltså. Bara massa snurr, fattar inte hur folk kan typ träna det och så. Iaf, det var rätt kul, de flesta killarna var däremot rätt dåliga på att föra.
Sen dansade vi en dans som heter "Oh Susanna". Den var ROLIG! Det är en ringdans och så, mkt rolig. Man skakade hand med massa oså, roligare än vad man tror.
Sen på idrotten dansade vi vals. Dansade med Wahlberg, hyseriskt kul! Vi dansade till den där klassiska valslåten, har alltid velat valsa till den. Skitkul vare iaf :D
Nu sitter jag och äter choklad, smaka på Marabou Premium Cocoa Mint. Mkt good.
'
Nej nu ska jag läsa min Hitlerbiografi, otroooligt svårt skriven -.-
//Marielle

Tonight I'm gonna find a way to make it without you

Heej!
Igår gick jag o la mig 16.30 vilket väl inte var så bra. Tappade en hel dag liksom fyfan.
Som jag redan skrivit här on da blogg förut håller ju jag på o skriver en fanfic, the story is Harry Potter ofc. Till det jag skulle skriva som jag tycker är lite kul. Jag tänkte hålla kapitlena lika långa, det blir snyggast sen när jag lägger upp den på t.ex. fanfiction.net.
Men vet ni vad? Första kapitlet är på 6,5 sidor (handskrivet i en bok med a5sidor). Andra kapitlet är på 16 sidor. Så gick det med det. Aja, betydligt bättre med för mycket än för lite iaf.
//Marielle

Ja

Ville bara meddela alla om Annies bakgrundsbild på hennes dator.
Harry Potter and Draco Malfoy together SO TURNS HER ON!

So trashy

Kolla Annies facebookstatus hon lade upp för en stund sen. So trashy!
Sorry girl, I do NOT feel the same.

Annie är en ko

ANNIE ÄR EN FET KO! ALLTSÅ HON TILL HÖGER PÅ KORTET. HON TILL VÄNSTER HETER MARIELLE OCH ÄR FUCKING BÄST.
Dessutom är jag INGEN rubriktjuv  *erhm*

I'm not myself tonight

Kom på att jag inte berättat att jag preliminärt KOM IN PÅ INTERNATIONAL BACCALAUREATE!!!!!!!!!
Det är alltså gymnasieprogrammet jag sökte i första hand. Jobbigt som fan och på engelska, se här för mer info: InternationalBaccalaureate
Det kruxet som finns är att det är i Göteborg. Sjuuuukt jobbigt att pendla, kommer få gå upp 04.20 varje dag. Inte kuul. Men det kommer vara så värt det i slutändan, IB kommer vara min väg till Harvard om allt går som jag verkligen, verkligen hoppas. Eller något annat av Ivy League-universiteten i USA. Jag vet att jag är en aning orealistisk men man måste ju får drömma =D
Så bara så alla vet kan inte jag komma på återträffen på Torreby om 10 år, då är jag nämligen i USA och pluggar till läkare på ett prestigefyllt universitet ;)
//Marielle

It's the risk I take for the chemistry

Jaa, nu sitter jag här o dricker cola. Igen. Fast vanlig cola dock, inte light(A) Aja, ska inte skriva en till roman om mitt colaintag promise.
Idag har det inte hänt mycket, först svenska då jag läste min läskiga bok "Det", sen engelska med lite halvseriöst arbete på mitt projekt, sen matte då vi övade på C-provet vi ska ha på torsdag, sen halväcklig lunch, sen bild då jag skrev typ hela lektionen och sist SO då vi kollade på bilder från 93:ornas resa till Polen för ett par år sen. Vi håller på med andra världskriget i historian nu nämligen. Hyfsat intressant, lite halvbra bilder. Skrev en del under den lektionen också.
Det jag skriver är en Harry Potter fan-fic. Jag använder alltså Rowlings karaktärer men har min egen story. Just denna jag skriver nu handlar om hur Harry och Malfoy reser tillbaka i tiden, till tiden då James Potter och de andra gick på Hogwarts. Låter det intressant? Be då snällt om att få läsa haha. Har skrivit 12 sidor i ett block med a5-sidor=)
Nej nu ska jag fortsätta skriva I think, är mitt uppe i en dialog så det är bäst att avsluta den innan jag helt glömmer hur jag tänkt avsluta den haha.
//Marielle
block
Ett sånt blått block i a5-storlek skriver jag i om någon är intresserad. Köpt på Bokia i Nordstan för 29 spänn. Skynda fynda ;)


We've gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love

Just nu känns allt perfekt. Förutom en större detalj då, men jag överlever. Allt annat känns så bra.
Jag mår bra för en gångs skull. Det känns bra.
Btw, om någon (Annie ;D) undrar så är mina rubriker lite random strofer ur låttexter=)

You´re everything I thought you never were

Halloo! Eller ngt ja.
Igår var jag I Göteborg med Emma :D Jag köpte balskor, skrivblock, penna, två nagellack och de två första böckerna om Sookie Stackhouse på engelska, "Dead until dark" och "Living dead in Dallas". Det är från Sookie Stackhouse-serien tv-serien "True Blood" baseras=) Läst en bit på första och hittills är den riktigt bra!
Annars har väl inget spec hänt. Eller jo, drack så mycket cola light så jag nästan dog tror jag. strax över 4(!) liter. Två små flaskor på tåget dit och hem, två stora muggar på McD när vi åt lunch och sen fikade där och sen tillsist colan som belv över sen igår och sen en två-litare. Mycket tom för att vara mig, borde nog tagga ner lite, ehm. Aja, dricker ju varken alkohol eller röker så det är min lilla grej, eh ja. (Patetisk ursäkt). Vilken intressant utläggning det blev, glöm inte anteckna för allt i världen! Ni kan få skriftligt prov i detta på måndag! ehm, ja.
Ja, sitter här hemma och känner mig sjuk, därav flummigt inlägg som inte borde publiceras.
//Marielle

I just wanna set you on fire so I wont have to burn alone

Heej alla ni jättesupermånga läsare! Eller ja, HEJ ANNIE:D;)
Jaa, sen senast har jag vart i fjällen med Emelie :D Det var asnajs! Sen har jag inte gjort ngt mer tror jag...
Joo, var iväg med bror och nåra av hans vänner och grillade en kväll, det var mys. Se nedan för en mkt osmickrande bild på mig som Jack tog när jag åt korv. 
Annars? Preliminära har kommit, jag vet dock inte hur det gått, mina förstaval ligger i Gbg och de skickar ut resultaten för sig tydligen. Kom dock in på mitt femteval, Öppna - Naturvetenskaplig inriktning, men ska välja om där. Kommer jag inte in på ngt av IB-programmen jag sökt ska jag gå vanliga NV på Östrabo. Hela Öppna bygger ju på eget ansvar i högre grad än andra gymnasieprogram och jag tror inte jag kommer klara det. Men vi får see!
//Marielle =D
HAHAHAHAHA
Hehe, ja, jag bjuder på den...

Te amo

Sitter och sysselsätter mig med New Moon medans jag väntar på Emelie. Imorgon drar vi nämligen till Sälen och åker skidor tills på torsdag =D Ska bli asnajs.

Idag har jag varit ute i det underbara vädret större delen av dagen. Min bror var hemma så vi har spelat fotboll och så. Jättehärligt!

Nej, nu börjar min favvodel av New Moon, The Italy Part...

Kisses!
//Marielle

PS. Glad Påsk! DS.

But I still go home, knowing that I've got you

Nu har jag varit på torrrpp. Jag köpte ingenting. Jag letade efter tuschpennor men hittade inga på coop forum dock. Jävla skit. Hoppas jag kan ta mig till ica imorgon, där har de säkert(Y)

Nu sitter jag med hårfärg i håret, ska bli brunett igen. Har ju varit litegrann rödhårig nu ett tag men är håret inte lika rött och snyggt som Elins så kan det kvitta tycker jag.

Annars då? Påsken har ju inletts med långfredagen. Det innebär att det är GODISDAGS =D Whoopie, nu kör man på liksom!

Nu har jag sköljt ur hårfärgen, det blev fint, dock är det fortfarande blött så jag ser inte sååå bra^^ Nu är det dags för OTH, puss på er!

//Marielle

I want your love

En grej jag verkligen inte kan förstå är att tiden på K-mark snart är över. Efter sommarlovet kommer jag inte tillbaka dit. Jag kommer aldrig mer gå på den skolan.

Det faktum tt jag inte kommer gå där mer kan jag handskas med, visst K-mark har varit skitkul och jag har älskat tiden där, men det är dags för gymnasiet nu. Det jag INTE kan handskas med är varför vi inte kan gå samma program allihopa och fortsätta vara vi.

Jag älskar min klass. Grymt mycket. I will miss most of them a lot!



Btw, lyssna på denna låten, Christina Aguileras nya! Awesome!


You're the only one

Sitter här och lyssnar på musik och är allmänt lycklig. Visst, himmelen har sina moln, men för första gången på länge kan jag bortse från dem. Härligt!

Låten som spelas just nu är en gammal favorit som jag kan lyssna på hur länge som helst utan att tröttna. Hörde den första gången den 29 juni förra året och har spelat den i princip varje dag sedan dess. Broken-Hearted Girl med Beyoncè (Spotifylänk).

Idag händer inget jättespeciellt, pappa kommer hem, vilket såklart är kul! Annars, inget.

Elle ramlade ner i brevlådan förut. Trend-sidorna var lika inspirerande som vanligt och en intressant artikel om "Modets beskyddare" fanns. Mycket trevligt.


PÅSKLOOOOV!

Kisses
//Marielle

RSS 2.0