It's a wonderful day for pie

Myyyser med Annie, vi har kollat på Family Guy och skrattat ihjäl oss! Nu blir det Greys, vi har väntat hela eftermiddagen på Desperate Housewives men för typ fem minuter sen så kom Annie på att det är onsdag och inte tisdag. Vi är mycket smarta.
XOXO!

Things starts to fall in place

Allt är inte lika jävligt som det var för en vecka sen. Jag börjar sakta men säkert lära känna skolan och människorna där, vilket är väldigt roligt. Jag är dock tyst jämt, är så himla osäker fortfarande men jag hoppas att de inte tycker jag är en komplett idiot i alla fall :P
Sen var det ett annat orosmoment som försvann igår (i förrgår:P) och jag är så jävla glad över det så att det finns inte! Jag har tänkt på det så många nätter och ångrat att jag handlade som jag gjorde. Nu känns det mycket bättre...
Neej, annars så händer inte så mycket. Var med Jack en stund när jag kom hem från skolan, han var fortfarande kvar i lägenheten. Vi åkte till Spara, och sen till Torp en snabb sväng, alltid trevligt :D
Sen kom mamma och hälsade på lite, fick äntligen se den nya bilen. Usch, jag vill INTE övningsköra den! Heelt ny och med starkare motor än den förra... Usch.
Kvällen har spenderats framför datorn med lite plugg. Always... Är najs rätt ord? Nej, tänkte väl inte det ;)
Nu ska jag dock sova! Natti!

Hoping the angels will carry her home

Volbeat i fredags var obeskrivligt... Det var den roligaste och mest fantastiska kvällen i mitt liv.
Överjordiskt.


I left my head and my heart on the dancefloor

Jag är förbannad, jag får inte internet att fungera här hemma på MacBooken=S Står att Proxyinställningarna är fel, och jag får det inte att fungera. Hade internet i skolan förut, och internet fungerar på min andra dator här hemma så jag vet inte riktigt vad som är fel. Irriterande är det iaf!

Nu efter skolan har jag inte gjort mycket, sov i flera timmar eftersom kvällen igår blev helt fel så kunde jag inte sova inatt. Jag har oddsen emot mig om man säger så. Och det förstår jag.

Var och handlade cola och godis på Willys när Kim kom hem ifrån jobbet och sen såg vi på några avsnitt av House. Mycket mys! Har även pluggat litegrann, välbehövligt.

Skoldagen idag var trevlig, jag hade svenska, mentorstid och matte. Missade lunchen dock, fick datorn och så under den timmen. Lite segt, mattelektionen var jobbig, kunde inte koncentrera mig för att jag var så hungrig :P

Annars så är det väl lite upp och ner, finns en del bra grejer och en del asdåliga grejer just nu. Men den enda jag kan klandra är mig själv...

OCH VET NI VAD?!?!?!:D Imorgon ska jag på mitt livs första konsert! Om man nu inte räknar Erik Segerstedt på Torp Köpcentrum då typ. Det ska bli så himla grymt!

Det är det danska bandet Volbeat som spelar på Scandinavium och det lär bli awesome! Jag älskar dem, spec Gardens Tale är så himla bra! Deras nya album är grymt det också, Fallen är en favoritlåt ifrån det albumet! Biljetten var Kims födelsedagspresent till mig, typ bästa någonsin!:D:D:D Är så himla glad över den, tack broor!!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa en stund, sen blir det söömn. Om jag nu kan sova, The Evil Thoughts gillar att komma smygande när det blir helt mörkt och tyst.

Godnatt!=D
//Marielle=)

Brandnew

Såå, nu har jag finally fått min MacBook! Inget LogIn än dock, så det hjälper ju inte med skolarbetet men den är iaf här nu! Känns mycket trevligt.
Har håltimma nu helt själv, de andra har språk men min spanska-grupp hade prov den här lektionen och läraren tyckte inte att det skulle vara rättvist om jag också gjorde det provet (logiskt nog) så jag fick gå igen. Mycket snällt.
Mac är väldigt annorlunda hittills, men jag gillar den!
Dock är det lite synd att nu när alla slutat leka med Photo Booth, ja då börjar jag...
Jag och mitt alter ego just nu =)

'Cause every choice is a new mistake

Så många har försökt få mig att se. Försökt att hjälpa. Men jag vägrade. Och jag har förlorat många på vägen.

Jag ångrar allt.

I wasn't her

Det finns en enda sak som skiljer mig ifrån Hvitfeldtska nu. Ett brev. Så fort det brevet blir mottaget nere i Gbg så tas jag bort ur systemet. Då är min IB-dröm borta.

Jag kommer ihåg när jag fick intagningsbeskedet, jag ringde Emma och skrek "JAG KOM IN, JAG KOM IN!" i typ 5 minuter. Jag var så glad! Men jag måste släppa taget. Att återvända är inget alternativ, jag var inte lycklig där. Det fungerade inte och jag är otroligt ledsen över det eftersom IB var min dröm.


Brevet som kommer att sätta punkt för den drömmen.

What if today is as good as it gets?

Första riktiga skoldagen idag då! Det gick bra tycker jag, har massa naturkunskap att plugga + en samhällsuppgift + en labbrapport att skriva hittills. Dessutom är det matteprov på två kapitel om en vecka typ så där är det också en massa att plugga in. Matten på IB stämde inte bra överrens med matten på ÖP. Så mycket att göra där.

Men det kommer att gå fint(Y) Jag kommer klara det bra. *Försöker peppa mig sj*

Imorgon blir det dock ingen skola, har först ett möte med studie- och yrkesvägledaren här i U:a, sen ska jag skynda iväg till Göteborg för ett möte med IB-rektorn. Hela TVÅ möten, känner mig som Blondinbella eller ngt ;) Nåja, det ska bli kul faktiskt, träffa de andra igen osv=) One last time O.O

Nu ska jag lägga mig och läsa I think, HP och De Vises Sten it is! Har lagt upp en plan med HP-böckerna, jag har bestämt mig för att ta med mig de tre sista till Sydkorea när jag åker den 28. Vilket innebär att jag har lite mer än tre veckor på mig med de fyra första. Det blir att läsa en massa annat imellan, HP är snabbläst. Iaf de fösta böckerna. Den första t.ex. Man hinner knappt börja innan den är slut. Så är det typ med de första... Tvåå? Trean går också snabbt men den är så sjukt bra så det märks knappt. Trean är ju så annorlunda, man får en paus från lilla Voldemort. Då är det Sirius som är the big mystery and I love him! Han och James är så peerfect! Både i Rowlings version som bästa vänner och bröder men även som par i den underbara världen av FanFiction.

Enligt mig borde Rowling skriva en ny bokserie på (minst) sju böcker. Med Marodörerna i huvudrollerna. Deras tid på Hogwarts. Kanske även deras tid efteråt... Eller... Så gör jag det! Höhö, då har jag ju något att göra emellan läxorna om man säger så. Nejdå, ska inte plåga er med sådant trams, Rowling ska det helst vara!

Nu kom jag på att jag fkt börjat skriva en fic om James och Sirius tid på Hogwarts... Herrejisses, den har jag inte ens tänkt på på flera månader. Den började med Sirius rymning till James. Kom inte så långt dock, några kapitel bara. Tror jag skrev det sista i juni förra året typ så den är oold. Nu ska jag sova, godnatt!

//Marielle=)

Skrevs igår, glömde publicera (A)



How could you do that to me?

Sitter här och funderar. Vems fel var det? Kunde den svåra våren jag hade förhindrats på något sätt? Eller var jag tvungen att lida så som jag led. Varje dag var så svår. Men jag tog mig igenom det.

Jag var en av över 200 sökande till IB på Hvitfeldtska. Vi var 66 personer som kom in. Jag är stolt över det. Men jag slutade. Betyder det att jag är svag? Gjorde jag fel som gav upp? Håller jag på och tar fel beslut? Jag är så rädd. Och ledsen.

Och jag har ingen. Ingen jag kan ringa mitt i natten när jag känner på det här sättet och tårarna bara rinner. Ingen jag känner att jag kan prata med över huvud taget. På grund av att jag berättade fel sak för en person jag litade på så förlorade jag tre vänner. Minst. Jag gjorde ett misstag, jag vet att jag gjorde fel. Men jag förtjänar inte att straffas så hårt som jag straffas. Jag har i princip ingen. Jag mår inte så bra...

Hjälp mig.

Edit: Skrev det här mitt i natten, då är det alltid som mörkast om man säger så=)

RSS 2.0